FOTO: SHUTTERSTOCK

28.02.2024.

Pozivnica na poslovnu radionicu Sell Croatia u Rimu, Italija, 18. travnja 2024.

Hrvatska turistička zajednica organizira poslovnu radionicu Sell Croatia za hrvatske i talijanske partnere u Rimu te poziva turističke tvrtke iz Hrvatske da aktivno sudjeluju na poslovnoj radionici kako bi na taj način bili u izravnim kontaktima na tržištu, susreli nove partnere iz regije Lazio i predstavili svoju ponudu.

Poslovna radionica održava se 18. travnja 2024. u hotelu Intercontinental Rome Ambasciatori Palace Hotel s početkom u 18:00 sati

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo da ispunite ON-LINE prijavnicu na LINKU https://www.htz.hr/hr-HR/form/sell-croatia-rim-2024- i to najkasnije do 14.3.2024 ili do popunjenja predviđenih mjesta (15).

Napominjemo da prijava upućena Predstavništvu Hrvatske turističke zajednice u Italiji ili u HTZ Zagreb putem e-maila ili faxa nije važeća.

Za dodatna pitanja vezana uz način prijava molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a sve detalje vezano za organizaciju radionice na Predstavništvo HTZ-a u Italiji na e-mail info@enteturismocroato.it

Minimalan broj sudionika za održavanje radionice prijavljen do isteka roka prijave je 12.

08.09.2022.

Pozivnica na poslovnu radionicu Sell Croatia u Budimpešti, Mađarska, 22. studenog 2022.

Nakon dvije duge godine Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj organizira Sell workshop u Mađarskoj, u Budimpešti 22.11.2022.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo da ispunite ON-LINE prijavnicu za radionicu na linku i za maksimalno dvije osobe po tvrtki, najkasnije do 28. listopada 2022. godine ili do popunjenja mjesta (30), kako bi se mogle zaključiti liste sudionika.

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a upite vezane uz samu organizaciju na predstavništvo info@htz.hu.

21.04.2022.

Pozivnica na poslovnu radionicu Sell Croatia u Milanu, Italija, 19. svibnja 2022.

Hrvatska turistička zajednica u Milanu organizira poslovnu radionicu Sell Croatia za hrvatske i talijanske partnere. Poslovna radionica održat će se 19. svibnja 2022. godine.

Za dodatna pitanja vezana uz način prijava molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a za ona vezana uz organizaciju radionice Predstavništvo na e-mail info@enteturismocroato.it

 

Arhiva:

Croatian Virtual Get2Gether - poziv na virtualnu poslovnu radionicu za tržišta Češke i Slovačke

Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa Predstavništvom HTZ-a za Češku i Slovačku, a u sklopu projekta Croatian Virtual Get2Gether, organizira virtualnu poslovnu radionicu za tržišta Češke i Slovačke.

Croatian Virtual Get2Gether B2B – A sea of opportunities – 23.11.2021.

10.00 - 17.00 sati  - B2B virtualna radionica- individualni sastanci čeških, slovačkih i hrvatskih partnera

Rok za prijavu: 22.11.2021. do 16.00h  ili do popunjenja predviđenih mjesta

Link za prijavu: prijavnica

Croatian Virtual Get2Gether - poziv na virtualnu poslovnu radionicu za tržišta Njemačke, Austrije i Švicarske

Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa Predstavništvima HTZ-a u Njemačkoj i Austriji, a u sklopu projekta Croatian Virtual Get2Gether, organizira virtualnu poslovnu radionicu za tržišta Njemačke, Austrije i Švicarske.

Croatian Virtual Get2Gether B2B – Ein Meer aus Gelegenheiten – 17.11.2021.

10.00 - 17.00 sati  - B2B virtualna radionica- individualni sastanci austrijskih, njemačkih, švicarski  i hrvatskih partnera

Rok za prijavu: 16.11.2021. do 16.00h  ili do popunjenja predviđenih mjesta

Link za prijavu:  prijavnica

Pozivnica na poslovnu radionicu Sell Croatia u Budimpešti, Mađarska, 13. prosinca 2021.

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj organizira poslovnu radionicu za hrvatske i mađarske partnere u Budimpešti. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo da ispunite ON-LINE prijavnicu za radionicu na linku: https://www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/sell-croatia i za maksimalno dvije osobe po tvrtki, najkasnije do 17. studenoga 2021. godine ili do popunjenja mjesta (30), kako bi se mogle zaključiti liste sudionika.

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a upite vezane uz samu organizaciju na predstavništvo info@htz.hu.

Pozivnica na poslovnu radionicu Sell Croatia u Ljubljani, Slovenija, 16. studeni 2021.

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji organizira poslovnu radionicu Sell Croatia za hrvatske i slovenske partnere u Ljubljani 16. studenog 2021Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo Vas da ispunite ON-LINE prijavnicu na linku: https://www.htz.hr/hr-HR/form/sell-croatia-ljubljana-2021?source_entity_type=node&source_entity_id=7635 Prijave su moguće najkasnije do 05. studenog 2021. ili do popunjenja mjesta (30), kako bi se mogle zaključiti liste sudionika koje će se tada nalaziti na web stranici.

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijave molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a upite vezane uz samu organizaciju na predstavništvo info@hts-slovenija.si