Marine

Marina Hramina

Marina Hramina smještena je u idiličnoj uvali Hramina, u neposrednoj blizini najvećeg arheološkog lokaliteta Murtera - Colentuma. Raspolaže s 400 vezova u moru i s 250 vezova na kopnu te potrebnim popratim sadržajem- od dizalice, travel lifta do  kolica za transport brodova. U sklopu marine nalaze se i radionice za popravak plovila, radionica za popravak motora,  trgovine rezervnim dijelovima te stanica za održavanje aku-baterija u zimskom razdoblju. Prostor marine osiguran je i pod stalnim je video nadzorom. U sklopu marine se nalazi hotel “Stomorin”, restoran, ,charter, intimna plaža, market, suvenirnica, praonica rublja, trgovina nautičke odjeće, internet corner, rent-a-scooter. 

Marina je otvorena tijekom cijele godine.

 ACI marina Žut

ACI marina Žut smještena je na sjeveroistočnoj obali otoka Žut, u uvali Podražanj. Raspolaže sa 113 vezova u moru, koji su opremljeni priključcima za vodu i struju (opskrba vodom i strujom za potrebe plovila je ograničena). U sklopu marine nalaze se osnovni sadržaji: recepcija, mjenjačnica, restoran, sanitarni čvor (WC i tuševi), prodavaonica prehrambenih namirnica. Najbliže crpke za gorivo nalaze se u luci Zaglav na Dugom otoku (8 nm) i Murteru (14 nm).

Marina je otvorena u razdoblju od travnja do listopada.

ACI marina Piškera

ACI marina Piškera nalazi se na otoku Panitula vela (uz zapadnu obalu otoka Piškera). Marina raspolaže sa 120 vezova u moru. Dubina mora na gatovima iznosi 2,5–3,5 m. Vezovi su opremljeni priključcima za vodu i struju. Opskrba vodom i strujom za potrebe plovila je ograničena. Na raspolaganju su: recepcija, mjenjačnica, restoran, sanitarni čvor (WC i tuševi), prodavaonica prehrambenih namirnica. Najbliža crpka za gorivo nalazi se u luci Zaglav na Dugom otoku (12 nm) i Murteru (15 nm).

Marina je otvorena u razdoblju od travnja do listopada.