OPG Toni Turčinov postoji od 2014.godine. Proizvode ekstra djevičansko i tradicionalno maslinov ulje, čijom preradom, uz ekstrakte ljekovitog bilja proizvode prirodnu kozmetiku. Istaknuti proizvodi su paleta krema (smilje, neven, kantarion, lavanda, kadulja i ružmarin) i balzami za usta od kojih se najviše ponose na kantarionovu (gospina trava) kremu koja je svoje poklonike našla na svim kontinentima svijeta.

Suvenir koji ističu kao top brend jest "Kornatski biser" napravljen od stoljetnog maslinovog drveta, na kojem je ugraviran murtersko-kornatski arhipelag s paletom od pet krema.

"KORNATSKI BISER" je biser Jadrana.

Kornati, kao najljepše otočje Jadrana u kojem se njeguje ekološko maslinarstvo i pčelarstvo uz tradicionalni trud Kurnatara, daju sirovine iznimne kakvoče- med, pčelinji vosak i maslinovo ulje.

 

KREMA OD SMILJA predstavlja najveći otok, otok Kornat kao dokaz ljepote.

 

KREMA OD LAVANDE predstavlja otok Levrnaku,kao smirujuća oaza.

 

KREMA OD KADULJE predstavlja otok Lavsu, kao simbol dobrog zdravlja, te kraljicu ljekovitog bilja.

 

KREMA OD NEVENA predstavlja otok Manu po svojim žutim cvjetovima koji se otvaraju s izlaskom sunca, a zatvaraju zalaskom.

 

KREMA OD KANTARIONA predstavlja polje Tarac na kojem se nalazi crkva Gospe od Tarca.

 

Autohtoni tradicionalni poklon koji sadrži paletu od svih pet krema na preko dvjesto godina staroj kornatskoj maslini sa ugraviranim kornatskim arhipelagom.

 

Sudjeluju na raznim sajmovima diljem Hrvatske, a omogućuju i prodaju s kućnog praga.

 

Kontakt:

Nikolina Turčinov,

Maslinarska 8, Murter,

mob: 098/9377158

 

Fotogalerija