Turistička zajednica općine Murter- Kornati: Naslovna stranica | Kontaktirajte nas | Naša lokacija English Deutsch Italiano Hrvatski
Plaže Murtera

Plaže Murtera

 

Plaže

  Plaža Luke
Plaža Podvrške
Plaža Luke

Gradska plaža koja se nalazi u Murteru. Pješčana i šljunkovita plaža. Plaža sadrži betonske blokove za sunčanje. U blizini plaže se nalazi supermarket, caffe bar i restoran. Plaža posjeduje tuševe, te je pogodna za djecu i starije osobe.

  Plaža Slanica
Plaža Slanica
Plaža Slanica

Glavna murterska plaža smještena uz hotel Colentum. Slanica je jedna od najljepših i najposjećenijih pješčanih plaža koja obiluje brojnim sadržajima i animacijom. Zbog svoje plitkoće vrlo je pogodna za djecu i neplivače, ali i za sve one koji uživaju u obilju plažnih sadržaja.

  Plaža Podvrške
Plaža Podvrške
Plaža Podvrške

Djelomično pješčana, a djelomično šljunkovita i stjenovita, ova plaža je omiljeno okupljalište domicilnog stanovništva. Skrivena je od oka javnosti, a do plaže vodi staza uz more. Plaža se prostire na nekoliko uvala.

  Plaža Čigrađa
Plaža Čigrađa
Plaža Čigrađa

smještena je na samom ulazu u Murter, na južnoj strani otoka. Plaža je djelomično šljunkovita, a djelomično stjenovita. Obiluje bogatom ugostiteljskom ponudom (plažni restoran, ribarska kuća).