FOTO: SHUTTERSTOCK
Dentalna medicina

Izbjegnite liste čekanja i dugotrajno liječenje i prepustite se istaknutim i međunarodno priznatim i traženim stručnjacima dentalne medicine. Uz profesionalne i specijalizirane stomatološke tretmane odvojite vrijeme i za odmor sa svojim odabranim društvom, te boravak učinite zanimljivijim uz brojne aktivnosti.

Dental centar Dubravica

Dental Centar Dubravica u Vodicama jedan je od vodećih dentalnih implant centara u Europi. Educirano stručno osoblje klinike pruža stomatološke usluge najvišeg nivoa kvalitete u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Pacijentima je dostupan cijeli spektar dentalnih usluga, s naglaskom na kvalitetu protetskih radova koji se izrađuju po najvišim mogućim standardima kvalitete i vrhunske tehnologije u dentalnom laboratoriju.

Matell Medical Dental Centar

MDC je suvremeni centar dentalne medicine i poliklinika s više od 30 godina iskustva. Klinika ugodnog i modernog ambijenta smještena je u samom srcu Dalmacije, u Vodicama, a pruža sve usluge dentalne medicine. Svakom pacijentu osigurana je vrhunska usluga koju pružaju stručni tim i osoblje.

MA- dental studio

Visoko kvalitetne, specijalizirane stomatološke usluge uz korištenje najnovije tehnologije, nudi i MA- dental studio u Vodicama, zdravstvena ustanova utemeljena na višegodišnjem iskustvu, znanju i stalnome stručnom usavršavanju.